Az Intersped-Mulde Kft. minőségpolitikája

 

2009 óta működtetjük minőségirányítási rendszerünket. Az ISO 9001 szabvány követelményeinek teljesítése beépült mindennapi tevékenységünkbe és meglévő, működő folyamatainkat támogatva előmozdította a folyamatos fejlesztést, mind az ügyfél elégedettség és alvállalkozóink értékelése terén, mind pedig a belső folyamataink, előforduló hibáink kezelése vonatkozásában.


Az ISO 9001:2015 szabvány új kihívások elé állítja Cégünket. A már ismert követelményeken túl fontos szempont lesz környezetünk és változásainak elemzése, figyelemmel kísérve a hazai versenytársakat, potenciális ügyfeleket, a piac hatósági szabályozottságát vagy éppen a nemzetközi körülményeket.


Minőségirányítási rendszerünket Munkatársaink mozgatják, formálják és fejlesztik. Az ő szakképzettségük, fejlődő tudásuk alapja annak a belső környezetnek, amelynek megcélzott jövőképe hosszútávú stabil hátteret nyújt életük során.


Ügyfeleink továbbra is a szolgálatásnyújtásunk középpontjában állnak. Az ő változó igényeikhez való gyors alkalmazkodás elsőszámú szempont a szoros, összehangolt és hatékony együttműködéshez. Elégedettségük továbbra is fontos Cégünk számára, annak objektív mérése a következő évek feladata.


Alvállalkozóink nagy részével hosszútávú, eredményes kapcsolatokat ápolunk. Közösen dolgozunk azért, hogy ügyfeleink kiszolgálása zökkenőmentes és rugalmas legyen. Lényegesnek tartjuk, hogy  fuvarosaink értesüljenek az őket értékelő tevékenységünk eredményeiről annak érdekében, hogy fokozott igyekezetük érezhető legyen ügyfeleink számára is.


A jelenleg fennálló gazdasági helyzet változások sorozatát hozza, amelyre fel kell készülnünk. A személyes kapcsolatok, a megfelelő információs csatornák elengedhetetlenek ahhoz, hogy a változásokra időben reagálni tudjunk. Ha ismerjük gyengeségeinket és erősségeinket, úgy
megfontoltabban tudjuk a változásokat fogadni.


Ennek eszköze kockázatokat értékelő és elemző tevékenységünk, amely elsősorban a
folyamatainkban rejlő bizonytalanságokra mutat rá, feltárva azok nem kívánt vagy akár pozitív hatásait. Az ennek érdekében hozott intézkedések fejlesztési lehetőségeink egyik forrása.