top of page

Az Intersped-Mulde Kft. minőségpolitikája

 

Több mint 10 éve része mindennapi tevékenységünknek az ISO 9001 szabványi követelmények teljesítése.
Folyamatainkba beépült az ügyfelek elégedettségének mérése, alvállalkozóink értékelése és a szolgáltatásnyújtási tevékenységünk éves felülvizsgálata.

Mint mikrovállalkozás, berögzült munkavégzésünk átlátható, előforduló hibáink, nem megfelelőségeink korrigálása gyors és ügyfélcentrikus, amelyekből tapasztalatokat gyűjtünk és fejlesztési intézkedéseink során figyelembe veszünk. 

A Covid-19 járványügyi helyzet és a hatásaként érzékelhető gazdasági válság komoly megpróbáltatás a teljes szakma számára is.

Hogyan tud segíteni ebben a helyzetben az ISO 9001:2015 szabvány mondanivalója?

Környezetünk folyamatos vizsgálata, a változásokra való gyors reagálás fő tevékenységünk kell, hogy legyen a mindennapi tevékenységünk mellett. Kockázatértékelési folyamatunk jelentősége megnövekedett még egy olyan stabil cég esetében is, mint az Intersped Kft. Szembe kell néznünk a bizonytalanságokkal, a változásokkal, elemezni kell őket abból a szempontból, hogy milyen hatással lehetnek működésünkre annak érdekében, hogy kedvezőtlen hatásaikat kockázatcsökkentő intézkedésekkel ki tudjuk védeni.

Be kell tartanunk folyamataink szabályozottságát, amellyel nyugodt és pontos adminisztrációt tudunk biztosítani.

A következő egy évben számolnunk kell a váratlan helyzetek megnövekedésével és már most fel kell készülnünk a túlélésre. Ezért háttérbe szorul munkatársaink szakmai fejlődésének elősegítése és tevékenységünk fejlesztési igényeinek kielégítése.

A továbbiakban is ügyfeleink és alvállalkozó fuvarozóink állnak figyelmünk középpontjában. Törekszünk arra, hogy ügyfeleink megbízásait maradéktalanul teljesítsük, ehhez azonban górcső alá kell vennünk fuvarozóinkat, és figyelemmel kell kísérnünk az ő boldogulásuk mértékét is. Csak stabil, teljesíteni képes fuvarozókkal tudjuk ügyfeleink igényeit kiszolgálni és kizárólag fizetőképes ügyfelekkel tudjuk cégünket fenntartani.

A személyes kapcsolatok erősítése és ápolása, a megbízható információs csatornák folyamatos működtetése elengedhetetlen létünk fenntartása érdekében. 

Kis vállalkozásként továbbra is nagy szívvel és lendülettel végezzük munkánkat. Úgy érezzük, hogy az ISO 9001 szabványban megfogalmazott követelmények követésével képesek leszünk alkalmazkodni a változásokhoz.

Ez a képességünk továbbra is reményteljes jövőnk kulcsa lesz.

 

Budapest, 2021. november 30.

 

Boziné Sinka Zsuzsanna

Ügyvezető igazgató

bottom of page